DIA en FILMAVONDEN 2018

Dinsdag 9 en woensdag 17 oktober 2018

Terug naar het menu

Foto`s van beide avonden. Klik hier.

DIA EN FILMAVOND
WERKGROEP “OUD WAPENVELD”

Trailer van de film die op onderstaande avonden vertoond gaat worden. Klik hier.


De werkgroep "Oud Wapenveld" van de “Heerder Historische Vereniging“ organiseert op dinsdag 9 en woensdag 17 oktober weer haar jaarlijkse dia- en videoavond in “De Rots” in Wapenveld. Ook dit jaar weer op verschillende weekdagen zodat een ieder in de mogelijkheid is deze te bezoeken. De locatie, “De Rots” is een gebouw van de Petruskerk aan de Kwartelweg 9 te Wapenveld waar wij al een aantal jaren onze voorstellingen houden. De ingang is aan de Valkstraat. Op beide avonden is de aanvang om half acht, de zaal is open vanaf zeven uur. Om te voorkomen, dat de zaal te klein zal zijn voor het grote aantal bezoekers wat elk jaar op deze avonden afkomt, is het nodig hiervoor gratis kaarten af te halen. Deze kaarten kunnen opgehaald worden vanaf dinsdag 25 september bij kapsalon van Egteren en bij de Boer’enschuure, beide aan de Stationsweg in Wapenveld tijdens de openingsuren.


De diaserie gaat over de winkels in het dorp van een 20 - 30 jaar geleden. Voor een deel nog goed bekent. Wij zijn van mening dat ook de tijd die korter achter ons ligt eens de aandacht moet hebben. We lopen over de Klapperdijk en de Wildekampseweg.


Wichert Bredewout en Herman Horst heeft opnieuw een aantal oude film opgedoken uit zijn archief. 150 Jaar Wapenveld. De Plaggenhut bij het dorpshuis. De dia avond in het Dorpshuis, demonstratie brandweer en div. interviews met bekende en minder bekende Wapenvelders.

Zeker de moeite waard om er bij te gaan zitten. Wil je alvast een voorproefje zien van de film kijk dan eens op onze website: http://www.oudwapenveld.nl . Wij verwachten opnieuw een grote opkomst, zodat het tijdig ophalen van de toegangsbewijzen teleurstellingen zal voorkomen. Tot ziens op dinsdag 9 en op woensdag 17 oktober in
“De Rots” aan de Kwartelweg 9.